Βίκυ Χατζηβασιλείου: ‘Ετοιμο το νέο της επαγγελματικό βήμα…

Τι κι αν έχει το “Πακέτο” της; Τι κι αν με όποιον και να τα βάλει σκίζει; Τι κι αν δεν την σκιάζει καμία τηλεοπτική φοβέρα; Παρόλα αυτά η Βίκυ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και δεν ησυχάζει ποτέ.

Άλλωστε, όποιος γνωρίζει την Βίκυ, ξέρει καλά πως είναι ένας άνθρωπος ανήσυχος, πως είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, πως είναι ένας άνθρωπος που σφύζει από ενέργεια και ζωή και πως θέλει διαρκώς να κάνει νέα βήματα. Βήματα κι έξω από την τηλεόραση…

Ε, ένα τέτοιο βήμα είναι έτοιμο… Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμασε και πολύ αγάπη και μεράκι για όλους εμάς, την καινούργια της πρόταση και η πρόταση αυτή, αφορά στις συγγραφικές της ανησυχίες.

Η Βίκυ ,λοιπόν, ετοίμασε κι από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, το ολοκαίνουργιο βιβλίο της. Ένα βιβλίο το οποίο έχει να κάνει με την ευεξία, την καλή ζωή και τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Και το όνομα αυτού; “Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 μέρες”, από τις εκδόσεις “Κλειδάριθμος”.

Εγώ ένα μόνο έχω να πω, καλοτάξιδο… Κι αν δεν είσαι λατρεμένη αυτής της φιλοσοφίας; Ίσως να ήρθε η ώρα να τα δεις τα πράγματα αλλιώς! Γιατί όχι;

Read More

And More