Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ελίνα Παπίλα: «Είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει ψυχαγωγία, μετά την είδα να παρουσιάζει την εκπομπή»

Για τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, την Ελίνα Παπίλα αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

«Σε αυτό το περιβάλλον του ΑΝΤ1 ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τη νέα εκπομπή ώστε να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω. Πολύ Βυζάντιο και παρέμβαση. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος από εμένα και από μία εκπομπή. Οι άνθρωποι εκεί είχαν διαφορετική άποψή από την δική μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι, γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της. Είχαμε κάνει πολλά δοκιμαστικά με την Ελίνα Παπίλα, αλλά εκείνη είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει ψυχαγωγία και μετά την είδα να παρουσιάζει την εκπομπή. Δεν θα είχα θέμα να πάω καλεσμένη στο Είμαστε Μαζί, αλλά δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης για άλλη μία χρονιά σκίζει, γιατί να μην συνεχίσει και του χρόνου; Είναι γενικά πληθωρικός και καλύπτει τον τηλεοπτικό χρόνο από μόνος του. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ευφυής, δημιουργικός, αλλά αρκετά συγκεντρωτικός και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τους συνεργάτες του» πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στο Mega.

Read More

And More