Βιβή Τσιάμη: Ο ιδιαίτερος τρόπος που τίμησε τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή στον γάμο της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Βιβή Τσιάμη μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Το πρώην μοντέλο, το πρωί της Δευτέρας 2/10 μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα συναισθήματά της λίγε ημέρες μετά τον γάμο της, ενώ αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο τρόπο που επέλεξε η ίδια για να έχει στο «κοντά» της τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές όλων. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει διάφορα στη ζωή μου, χάρηκα πάρα πολύ είναι ένα φρούριο που έπεσε γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ποτέ αν θα παντρευτώ. Δεν ήταν μεγάλος σκοπός, αλλά βρέθηκε ο κατάλληλος. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Πήγαν όλα όπως θέλαμε και είχαμε προγραμματίσει», είπε αρχικά η Βιβή Τσιάμη.  

«Για εμένα είναι ένας τρόπος για να τα καταφέρω να τον έχω κοντά μου. Αυτό που σκέφτηκα λοιπόν ήταν να βάλω πάνω στην ανθοδέσμη μου μια φωτογραφία τους και έτσι την ώρα που ο γαμπρός μου παρέδιδε την ανθοδέσμη ένιωθα και εγώ ότι τους έχω δίπλα μου. Όποιος έχει βρεθεί στη θέση μου καταλαβαίνει ότι οι γονείς μας είναι περήφανοι από ψηλά και μας βλέπουν πάντα», πρόσθεσε συγκινημένη η Βιβή Τσιάμη. 

Read More

And More