Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Μετά από τόσα χρόνια σχέσης, τη βλέπω όπως τη γνώρισα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη φιλοξενήθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Οι δύο ηθοποιοί διακωμώδησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο το γεγονός ότι σε κάθε συνέντευξη δέχονται την ίδια ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους.

«Είπαμε στις εκπομπές που πάμε και μάς ρωτούν σχετικά να λέμε: σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!» είπε με χιούμορ η Έφη Μουρίκη.

«Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ, τον βρίσκει. Από την άλλη μεριά, μέσα στα τόσα χρόνια υπάρχουν τριβές, φθορές, αρκεί να αντιληφθούν οι άνθρωποι πως όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία. Διάλογος δηλαδή. Κι εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι είναι βαρετό για τη Έφη» είπε με τη σειρά του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Μετά από τόσα χρόνια, βλέπω την Έφη που γνώρισα. Δεν θέλουμε να γίνει συνήθεια αυτή η σχέση γιατί όπως λέει ο Σαίξπηρ, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με την Έφη Μουρίκη να προσθέτει: «Πολλές απογοητεύσεις μπορείς να ζήσεις στη ζωή σου, το θέμα είναι το πώς τις αντιμετωπίζεις και το σθένος πού έχεις. Είναι πιο εύκολο να γκρεμίζεις παρά να χτίζεις. Πάντα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More