Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο με την Έφη Μουρίκη – «Δε μπορώ να απαντήσω»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στο «Παλλάς» για την παράσταση Dalida με την Όλγα Βενέτη.

Ο ηθοποιός επέλεξε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, όμως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του σε ερώτηση για τον γάμο του με την Έφη Μουρίκη.

«Επειδή ήμουν λάτρης της Dalida, την είδα να ζωντανεύει μπροστά μου. Δεν τραγουδώ όπως η κυρία Βενέτη, αν τραγουδούσα, με μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε. Δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να κάνω μιούζικαλ. Το προσπάθησα μια φορά και ως εκεί, δεν θα το ξανακάνω. Όταν αναλαμβάνουν οι μεγάλοι ερμηνευτές, εμείς υστερούμε», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ερώτηση για το μυστικό του γάμου του με την Έφη Μουρίκη, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αντιδρά: «Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου, όχι. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς».

Ο ρεπόρτερ συνέχισε την ερώτησή του, λέγοντας: «Δεν υπάρχει, εννοείτε, το μυστικό;». Τότε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε: «Επιμένετε όμως! Δεν μπορώ να απαντήσω».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More