Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η “δύσκολη οικογένεια” και η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του – “Η Έφη είναι έρωτας” (vids)

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Alpha, με τον Τάκη Χατζή. Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό για την οικογένειά του, καθώς όπως έχει πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει περάσει αρκετές δυσκολίες μέσα σ΄ αυτή.

“Δεν ήταν αγαπημένη οικογένεια. Υπήρχαν τσακωμοί, διχογνωμίες, απερισκεψίες, καμία ταύτιση απόψεων, απομόνωση. Στην ηλικία των τεσσάρων και των πέντε που να φταίξω; Δεν πρόλαβα… Όταν έγινα έφηβος, ο πατέρας μου είχε φύγει. Με έκανε σε μεγάλη ηλικία, στα 62 του. Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να μας φαίνονται αστειεισμοί. Αυτά έγιναν. Εγώ τι κάνω για να τα αλλάξω; Έκανα πάρα πολύ δουλειά προσωπική για να τα ξεπεράσω. Με βοήθησε το θέατρο. Με βοήθησε να αλλάξω τη ζωή μου. Λειτούργησε λυτρωτικά. Μέσα από τη δημιουργία και μέσα από τον κόπο που καταβάλλεις για να κατακτήσεις ένα πεδίο σαν την υποκριτική, σίγουρα μαθαίνεις…” εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στην επί 32 χρόνια αγαπημένη του και επίσης ηθοποιό, Έφη Μουρίκη… με τα πιο τρυφερά λόγια! “Η Έφη είναι έρωτας και μόνο τίποτα άλλο. Με στηρίζει στα πάντα. Από τη πρώτη στιγμή και αυτό είναι το λογικό” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Read More

And More