“Βλέπω τον εαυτό μου στους “Δυο ξένους” και δε μου αρέσει που…”

Στην εκπομπή Pop Up μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο ανεργίας που βιώνουν όλοι οι ηθοποιοί ξεκαθαρίζοντας όμως πως όσο δύσκολη και αν είναι η επιβίωση στο συγκεκριμένο επάγγελμα εκείνος θα συνεχίζει να το υπηρετεί με πείσμα.

“Παλιότερα ήταν ντροπή να πει ένας ηθοποιός είμαι άνεργος και να μπει στο ταμείο ανεργίας. Τώρα έχει φθάσει να γίνει στόχος. Έχω μείνει άνεργος και τα τελευταία χρόνια πολύ συχνά αλλά δε θα με κάνουν να κάνω κάτι άλλο. Αυτό κάνω από το 1984, αυτό ελπίζω να κάνω μέχρι να πεθάνω” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως βλέπει την είσοδο στο χώρο της υποκριτικής ανθρώπων που καμία σχέση δεν έχουν με αυτή απαντώντας πως είναι κάτι που τον ενοχλεί πάρα πολύ.

«Με ενοχλεί ακόμη και για την περίπτωση που ένας στους 1000 είναι καλός. Δεν έχει σημασία. Δεν θα καταστρέψουμε ένα επάγγελμα, επειδή μπορεί ένας influencer ή ένα μοντέλο βγει να είναι ικανός. Προτιμώ όταν έρθει η ώρα το ρόλο να τον πάρει κάποιος που δε θα είναι τόσο λαμπερός όσο ένα μοντέλο».

«Με ενοχλεί ακόμη και για την περίπτωση που ένας στους 1000 είναι καλός. Δεν έχει σημασία. Δεν θα καταστρέψουμε ένα επάγγελμα, επειδή μπορεί ένας influencer ή ένα μοντέλο βγει να είναι ικανός», όσο για το πως νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό του στις επαναλήψεις των “Δυο ξένων” είπε, “Βλέπω τον εαυτό μου τώρα στους “Δυο Ξένους” και δεν μου αρέσει που πέρασαν τα χρόνια”.

 

Read More

And More