«Βόμβα» Δασκαλάκη για Πισπιρίγκου: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, έστειλε σε φίλη της ότι θέλει να μου πάρει το σπέρμα»

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή δικάσιμος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ένα “κρυφό άσο” στο μανίκι του.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live, o πατέρας των τριών κοριτσιών πέταξε μία μεγάλη «βόμβα», την οποία ακούσαμε για πρώτη φορά σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι στις 5/2/2022, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και αφού δηλαδή είχαν πεθάνει και τα τρία τους παιδιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε γραπτό sms σε κολλητή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει μάγια ώστε να τον δέσει να μην της φύγει.

Συνεπώς, όλα αυτά που έχουμε ακούσει ότι απατούσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, ότι δεν τον ήθελε, έρχονται σε αντίθεση.

Τα εν λόγω μηνύματα θα προσκομιστούν στο δικαστήριο, όπως ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δες εδώ αναλυτικά τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης – Ποια θεωρείται ότι είναι η “επιστήθια φίλη”

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια για το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Αν υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, θα τα δούμε στα αναγνωστέα έγγραφα. Το να το λέει τώρα ο κ. Δασκαλάκης και μετά από 3 ημέρες, και μετά 14 μήνες κι ενώ δεν το έχει καταθέσει ποτέ μέχρι σήμερα, δημιουργεί αμφιβολίες. Γιατί απομονώνοντας ένα περιστατικό που περιγράφεται σε ένα μήνυμα, αν δεν έχεις δει τι λέγεται στα προηγούμενα, είναι εντελώς διαφορετικό» απάντησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης.

Read More

And More