Βορίζια: Επίθεση στο συνεργείο του Live News στην Κρήτη μετά τη σύλληψη των τριών αδελφών της βεντέτας

Επίθεση στο συνεργείο του Live News και συγκεκριμένα στον οπερατέρ Θοδωρή Ρωμανέα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, νωρίς το μεσημέρι, στην Κρήτη.

Ο οπερατέρ και η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο κρυβόταν ο 19χρονος, μετά το μακελειό στα Βορίζια.

«Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που επικοινωνήσαμε μαζί της, μας είπε να πάμε στο ξενοδοχείο. Πήγε η Ελευθερία Σπυράκη με το συνεργείο του Mega και εικονολήπτη τον Θοδωρή Ρωμανέα, για να καταγράψουν τα πλάνα τα οποία η Ελευθερία μάς έστειλε.

Και πετάγεται μέσα από το ξενοδοχείο αυτός ο άνδρας που βλέπετε και φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στον εικονολήπτη που βρισκόταν εκεί με την υπόδειξη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Δες τα πλάνα από την επίθεση στον οπερατέρ του Live News:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164