Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά πρώτη φορά για το εξώδικο στην Παπαδοπούλου – «Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου»

Μετά από αρκετές ημέρες «σιωπής» η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και απάντησε πρώτη φορά για τη διαμάχη της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το εξώδικο που της απέστειλε.

«Πρώτα στέλνεις εξώδικο, δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς εξώδικο. Δεν έχω βγει να μιλήσω πουθενά. Ήθελα πρώτα να σταλθεί το εξώδικο, δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό. Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η άλλη πλευρά για αυτό έστειλα το εξώδικο. Τα ψέματα είναι πάρα πολύ άσχημα να λέγονται δημόσια, όταν είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων.

Έχω φτάσει 27 χρονών και φτιάχνω μια ζωή με τον σύντροφό μου σε μια σωστή οικογένεια, όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά μου. Δεν γίνεται να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες. Οπότε για να προστατεύσω τον εαυτό μου θα στέλνω εξώδικα» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Κουράστηκα να βγαίνω συνέχεια και να είμαι σε θέση άμυνας. Ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν, δεν έχω σκοπό να κάνω γενικά κακό σε κανέναν» ανέφερε επίσης η γνωστή Influencer.

 

Όσον αφορά στο fashion show που οι δύο γυναίκες συμμετείχαν, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε πως εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μιλήσει, πόσο μάλλον να προκαλέσει χαμό, όπως και ισχυρίστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Δεν χρειάζεται να μεταφέρουν κάτι στην Ευρυδίκη, μόνη της τα σκέφτεται. Λέει διάφορα πράγματα για μένα και τον σύντροφό μου που δεν ισχύουν» είπε το μοντέλο.

Read More

And More