Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι – Εγώ τίμησα τη φιλία μου την Ευρυδική Παπαδοπούλου»

Για τον σύντροφό της Σπύρος Μαρτίκας και την πίεση που δέχεται η ίδια από τους δημοσιογράφους καθώς και για τη φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Ο Σπύρος είναι αρκετά πιεσμένος, στεναχωρημένος επίσης. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Και όλα τα παιδιά φαίνεται ότι ζορίζονται πολύ και δεν περνάνε καλά εκεί μέσα» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για το άδοξο τέλος της φιλίας της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την τίμησα και έξω, δεν είναι μια παρεξήγηση που έγινε στο παιχνίδι, αλλά έξω. Εγώ μια χαρά τα πήγαινα, δεν είναι ότι δε κράτησα τη φιλία μου.

Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται σεβασμός και κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θελήσω να βγω μαζί της, θα βγω, δε θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν αυτό» είπε.

«Όταν γίνεται κάτι που αφορά τον Σπύρο, όλοι πέφτουν σε μένα. Με έχει πιέσει πολύ αυτό. Γι’ αυτό δυο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε τώρα είμαι. Προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει από το παιχνίδι μη με μπλέκεται, αφήστε με» σημείωσε στο τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Read More

And More