Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη» – Η αναφορά μετά το εξώδικο

Για την ληστεία στο φαρμακείο του συντρόφου της, αλλά και το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Για την στιγμή που ο Σπύρος Μαρτίκας την ενημέρωσε για τον διαρρήκτη που εισέβαλε στο φαρμακείο, η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο, για να κανονίσουμε το πρόγραμμά μας, και μου είπε ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα. Δεν φοβήθηκα, αγχώθηκα για το πόσο μεγάλη ήταν η ληστεία ή αν τραυματίστηκε κάποια κοπέλα στο μαγαζί», ανέφερε για το θέμα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ρωτήθηκε για το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τις κατηγορίες για «ψευδείς» δηλώσεις σχετικά με την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το εξώδικο προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το έχω στείλει, το έχει λάβει. Δεν με αφορά αν θα βγει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι οτιδήποτε. Εγώ θα ήθελα να μην ξαναμιλήσει για μένα, όπως κι εγώ για εκείνη», απάντησε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Και ενημέρωσε τον δημοσιογράφο: «Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν, δεν θέλω να μιλάω για εκείνη. Είμαι πιο ήρεμη μετά από αυτό», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Read More

And More