Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να με κάνει να ντυθώ νυφούλα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Πέμπτης 23/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία περπάτησε στην επίδειξη νυφικών «Yes I Do».

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, για τη σχέση τους αλλά και για την ιδανική πρόταση γάμου που θα ήθελε να δεχτεί από τον αγαπημένο της.

«Επειδή βλέπω διάφορες ταινίες, έχω σκεφτεί την πρόταση γάμου μου, να είναι κάπου καλοκαιρινά, στην Καραϊβική, σε ένα εξωτικό μέρος. Θέλω να είναι πιο ρομαντικό», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνέχισε: «Σκέφτομαι ότι ο Σπύρος έχει όλα αυτά που θέλω, με κάνει ευτυχισμένη και θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να ζήσουμε λίγο ακόμα, έχουμε μπει δύο φορές στο Survivor και δεν έχουμε ζήσει καθόλου. Θα ήθελα να φορέσω το νυφικό μου όταν έρθει η ώρα η καλή. Ο Σπύρος μου λείπει πάρα πολύ, δεν θέλω να γυρίσει αλλά και θέλω, είναι κάτι ενδιάμεσο».

Κλείνοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου, απατώντας: «Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Read More

And More