Βύρωνας: «Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες» – Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ στο Live News

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες με τον Μάρλεϊ, το πιτ μπουλ που κυκλοφορεί στις γειτονιές του Βύρωνα και της Καισαριανής και καταγγέλλεται από κατοίκους πως με την προτροπή του ιδιοκτήτη του κατασπαράζει αδέσποτες γάτες.

Όπως καταγγέλλεται, ο άνθρωπος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα στον Βύρωνα και του δίνει το σύνθημα για να σκοτώσει απροκάλυπτα την πρώτη γάτα που θα βρει, μπροστά στα μάτια όλων.

Ο ιδιοκτήτης σκύλου μιλώντας στο Live News απαντά: «Για πάμε να δούμε λίγο τον σκύλο τον εκτελεστή Μάρλεϊ. Τι λένε για εσένα αντράκο μου; Που είσαι τόσο κούκλος και όμορφος και χαμογελάς κιόλας;».

«Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί», δηλώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με κατοίκους του Βύρωνα, ο 27χρονος την περασμένη εβδομάδα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο της Ανάληψης και μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και περαστικών, ο σκύλος του κατακρεούργησε μία αδέσποτη γάτα. Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, δίνει την δική του εκδοχή.

«Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά», απάντησε στο Live News.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More