“The Wall”: Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με… φόρα έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 , “The Wall”, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα παιχνίδι με το οποίο οι Αντεννικοί ελπίζουν να καταφέρουν να χαρίσουν στο prime-time τους έναν αέρα ανανέωσης και φυσικά να καταφέρουν να κερδίσουν και μία πιο ισχυρή θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Το “The Wall” είναι αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό τηλεπαιχνίδι, το οποίο η αλήθεια είναι πως μπορεί όντως να προκαλέσει αίσθηση και έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 10 Μαΐου!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Δύο παίκτες που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους, παίζουν και διεκδικούν μαζί μέχρι και 300.000 €. Η καλή χημεία, η συνεργασία, συνδυαστικά με τις γνώσεις και λίγη τύχη, τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου τηλεπαιχνιδιού, που προβάλλεται σε περισσότερες από 20 χώρες!

Με ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι ενισχύει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν. Το “The Wall”, έρχεται στις οθόνες μας με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια τo “The Wall”, έρχεται στον ΑΝΤ1, την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00. Το ιδιαίτερο στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να αλλάξει, κυριολεκτικά, τα πάντα στη στιγμή!

To “The Wall”, έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα πολλούς fan, ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες. Απόδειξη; Ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο του 2016 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ πήρε το πράσινο φως και για 3η συνεχόμενη σεζόν, μόλις πριν λίγες εβδομάδες.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Είναι ένας συνδυασμός γνώσεων τύχης και καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο μελών της ομάδας που παίρνει μέρος. Λίγη τύχη, λίγη παραπάνω ικανότητα και πολλά λεφτά περιγράφουν με λίγες λέξεις το “The Wall”.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Σε κάθε επεισόδιο παίρνει μέρος μία ομάδα δύο ατόμων. Τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με οποιοδήποτε είδος σχέσης (φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές, σύζυγοι κ.ά).

Βασικό στοιχείο, το background story της ομάδας των δύο. Είναι άνθρωποι που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους. Πρόκειται για άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα προβλήματά της – μικρά ή μεγάλα – με θάρρος, χιούμορ και θετική ενέργεια.

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πάντα με το ζευγάρι ενάντια στον «Τοίχο». Τους δίνει κουράγιο και δύναμη, τους παρηγορεί όταν χάνουν μεγάλα ποσά ή όταν δεν κερδίζουν το μέγιστο δυνατό. Και φυσικά πανηγυρίζει μαζί τους στην επιτυχία τους.

 ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ:

Μία επιβλητική κατασκευή led video, είναι ο τοίχος που είναι και το βασικό στοιχείο του σκηνικού. Από τον «Τοίχο» πέφτουν μπάλες που οδηγούνται σε υποδοχές, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά ποσά.

ΔΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

1ος Γύρος: Ελεύθερη Πτώση:

Το ζευγάρι απαντάει από κοινού σε 5 ερωτήσεις. Οι μπάλες πέφτουν από οποιοδήποτε σημείο του «Τοίχου» και πρέπει  να απαντήσει στην ερώτηση πριν φτάσουν στις υποδοχές. Αν έχουν απαντήσει σωστά, οι μπάλες γίνονται πράσινες και τα ποσά αθροίζονται στο συνολικό ποσό. Αν έχουν απαντήσει λάθος, οι μπάλες γίνονται κόκκινες και τα ποσά αφαιρούνται. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, το ζευγάρι πρέπει να έχει κερδίσει κάποιο ποσό σε αυτό το γύρο έστω και μικρό. Το ποσό που κερδίζει «κλειδώνει» και είναι το ελάχιστο που θα κερδίσει το ζευγάρι με την  ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

2ος & 3ος  Γύρος:

Το ένα μέλος του ζευγαριού πηγαίνει σε χώρο απομονωμένο από το υπόλοιπο σκηνικό. Μόνη του υποχρέωση, να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις. Δεν έχει καμία εικόνα πως εξελίσσεται το παιχνίδι, ούτε αν έχει απαντήσει σωστά ούτε τι ποσά κερδίζουν με τις σωστές απαντήσεις, ούτε τι χάνουν με τις λάθος.

Το άλλο μέλος του ζευγαριού επιφορτίζεται να προκαλέσει την τύχη, μιας και σε αυτούς τους δύο γύρους είναι αυτό που αποφασίζει από που θα πέσουν οι μπάλες και κατά συνέπεια που είναι πιθανό να οδηγηθούν.

Λίγο πριν το τέλος του 3ου γύρου, το μέλος του ζευγαριού που είναι απομονωμένο καλείται να αποδεχθεί αν θα φύγουν με το ελάχιστο εγγυημένο ποσό από τον 1ο γύρο, ή αν ρισκάρει, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή  (αν έχουν κερδίσει δηλαδή μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχουν κλειδώσει) να αποφασίσει να μην αποδεχτεί το ελάχιστο εγγυημένο ποσό.

Η απόφαση του ανακοινώνεται στον συμπαίκτη του, με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, μπροστά σε όλο το κοινό στο πλατό και στους τηλεθεατές.

The Wall: Πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1…”

 

Read More

And More