Στο T-live

Χαλάνδρι – Κόμισσα Κοντογιάννη: Αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό – «Μου έστελνε μηνύματα ότι θέλει να πεθάνει»

Άνθρωποι που γνώριζαν την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του T-live. Ανάμεσά τους και η Κόμισσα Κοντογιάννη, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περίοδο που έκανε παρέα με την 49χρονη εικαστικό, αλλά και τα μηνύματα που της έστελνε το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ αυτή την κοπέλα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες φορές είχαμε συναντηθεί σε κάποιες εκδηλώσεις. Ήταν μία κοπέλα νορμάλ, πολύ ήσυχη, πολύ χαμηλών τόνων, ευγενική. Ποτέ δεν είχε αποδεχτεί ότι ήταν από την Αλβανία. Το καταλαβαίνω γιατί υπάρχει και ρατσισμός. Υποστήριζε ότι ήταν Ιταλίδα. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, δεν κοιτάζω εθνικότητες.

Στην πορεία χαθήκαμε. Κάποια στιγμή μου στέλνει ένα μήνυμα στο facebook, λέγοντάς μου ότι έχει κάνει ένα παιδί. Συναντηθήκαμε τελικά και ήταν μαζί μας ένας κύριος, κοινός γνωστός μας. Φρόντιζε το παιδί, το τάϊζε, ήταν καθαρό, περιποιημένο… Ξανασυναντηθήκαμε, επίσης πάλι το ίδιο με το παιδί της. Δεν μου φάνηκε ότι δεν ήταν καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια Κόμισσα Κοντογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Στο διάστημα εκείνο που τη συναντούσα μαζί με το παιδί της, ήταν πολύ αφοσιωμένη στο παιδί, μου έλεγε ότι έχει προβλήματα και μου έλεγε ότι ο γιατρός δεν αναγνώριζε το παιδί, τον κυνήγησε δικαστικά, τελικά το αναγνώρισε με τεστ DNA.

Μετά χαθήκαμε για λίγο και όταν ξαναβρεθήκαμε ζήτησε τη βοήθειά μου. Μου ζήτησε να πάω ως μάρτυρας στο δικαστήριο να πεις τι ξέρεις για μένα και το παιδί. Πήγα στο δικαστήριο και είπα αυτά που ήξερα, ότι δηλαδή την έβλεπα καλή μητέρα και μάλιστα μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που μου είχε πει ότι ήθελε να αλλάξει σπίτι, γιατί ήθελε να δουλεύει μέσα στο σπίτι».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας στο T-live, η Κόμισσα Κοντογιάννη αποκάλυψε ότι η 49χρονη της έστελνε μηνύματα απόγνωσης, τα οποία όταν ξαναδιάβασε χθες, βούρκωσε. «”σε παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο, δεν έχω το τηλέφωνό σου”, “θέλω να πεθάνω” τέτοια κατεβατά μου έστελνε κάθε μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More