Στο T-live

Χαλκίδα: Η σύζυγος του 43χρονου που δολοφονήθηκε, «σπάει» τη σιωπή της και συγκλονίζει – «Τον σκοτώνουν δεύτερη φορά»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, η 38χρονη κατηγορούμενη για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της.

Η ίδια, μέσω των συνηγόρων της, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του, αλλά δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις για το γεγονός που πυροδότησε στο να οδηγηθεί στη δολοφονία του.

«Νόμιζα ότι γίνεται ληστεία, υπήρχε μένος» αποκαλύπτει στο T-live η σύζυγός του

Η σύζυγος του 43χρονου «έλυσε» τη σιωπή της στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live. Είναι η γυναίκα που είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 38χρονη να μαχαιρώνει αγρίως τον σύζυγό της.

«Ήταν μία ημέρα, όπως οι άλλες. Ξυπνήσαμε, μετά τη γιορτή μας. Γιορτάζαμε μαζί. Ήταν το Σάββατο που θα έρχονταν οι φίλοι μας στο σπίτι. Μου άφησε χρήματα για να ψωνίσω, με αγκάλιασε, με φίλησε και βγήκε από την πόρτα. Είχαμε μία συγκεκριμένη συνήθεια, τον έβλεπα να κατεβαίνει από τα σκαλιά και πήγαινα στο μπαλκόνι για να τον δω. Τον είδα να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο και να μπαίνει μέσα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, βλέπω να ξανακλείνει και να ανοίγει τέρμα. Τον βλέπω να βγαίνει από το αυτοκίνητο, έκανε κινήσεις με χέρια του, δεν κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Έβλεπα την αναστάτωση… Κι εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον άκουσα να φωνάζει «άσε με, άσε με». Κρατήθηκα δυνατά και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε κατάλαβα την επίθεση. Δεν θα ήθελα να πω τι αντίκρισα εκείνη τη στιγμή, υπήρχε μένος» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τα όσα υποστήριξαν οι γονείς της κατηγορούμενης περί βιασμού, η σύζυγός του είπε: «Προφανώς είχε εμμονή με τον άντρα μου. Με αυτά που είπε η οικογένειά της, τον “σκοτώνουν” για δεύτερη φορά. Δε θα μπορούσα να την έχω απέναντί μου την κατηγορούμενη». 

«Τέλη του ’21 μου είπε ο άντρας μου ότι τον καλούσε η κατηγορούμενη»

Η σύζυγος του 43χρονου εξήγησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στο T-live, πώς η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επιχείρησε να μπει στον γάμο. «Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούνταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Έμαθα άμεσα για τις ενοχλήσεις της συγκεκριμένης γυναίκας. Ήταν τέλη του 2021, μετά τον γάμο μας. Μου είπε ότι τον καλούσε εκείνη, ότι κάτι γινόταν μεταξύ τους κι ότι πρέπει να μιλήσουν. Κατάλαβε ο Σάκης ότι δεν είχε να κάνει με τη σχέση του με τον σύζυγό της, αλλά περισσότερο με την ίδια. Δεν ξεκαθάριζε ακριβώς» δήλωσε η Νάνσυ στην εκπομπή του Alpha.

Δες περισσότερα στο δεύτερο βίντεο παρακάτω:

Read More

And More