Στο T-live

Χαλκίδα: Τα ντοκουμέντα της φρίκης – Τα μαχαίρια που χρησιμοποίησε η 38χρονη για τη δολοφονία του Σάκη

Μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και μη μπορώντας να ηρεμήσει, η 38χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα της Χαλκίδας αποφάσισε, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενη, να συναντήσει από κοντά τον 43χρονο ξυλουργό για να τον υποχρεώσει να εξηγήσει στο σύζυγό της τις συνθήκες υπό τις οποίες συνευρέθηκαν ερωτικά τον Οκτώβριο του 2008.

Τότε, που όπως φέρεται να υποστήριξε κοιμήθηκε με τον Σάκη πιστεύοντας ότι ήταν ο άνδρας της.

«Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο Σάκης. Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα» φέρεται να ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live και της Γιώτας Κηπουρού.

Το T-live, ωστόσο, εξασφάλισε ένα βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Δροσιάς στο οποίο φαίνεται η κατηγορούμενη να κατευθύνεται προς τη Χαλκίδα στις 03:58 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κάτι που σημαίνει πως ξεκίνησε από το σπίτι της νωρίτερα από τις 6:00.

Από το σπίτι της μέχρι το σημείο που την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας είναι 13 λεπτά. Τα πάντα είναι σκοτεινά ενώ στο δρόμο κυκλοφορούν ελάχιστα αυτοκίνητα.

«Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου. Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά» φέρεται να υποστήριξε η 38χρονη.

Τα ντοκουμέντα της φρίκης

Η Γιώτα Κηπουρού παρουσίασε στην εκπομπή του Alpha τα ντοκουμέντα της φρίκης. Δύο μαχαίρια με τα οποία η 38χρονη μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό, τα γυαλιά μυωπίας του Σάκη, μία ιατρική μάσκα που φορούσε η δράστιδα, ένα μπρελόκ με έξι κλειδιά. Όλα σχεδόν τα αντικείμενα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είχαν πάνω τους κηλίδες από αίμα κι αυτό μαρτυρά την αγριότητα του εγκλήματος.

 Δες το βίντεο του T-live:

Read More

And More