Χαμογέλα και Πάλι: Απίστευτη ένταση στον αέρα για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής – Αποχώρησε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Για τη γυναικτονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομική Τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Με καλεσμένο τον Γιώργο Καλλιακμάνη μίλησαν για τα λάθη και τις κακές εκτιμήσεις του αστυνομικού τμήματος, με συνέπεια να προκληθεί άγριος καβγάς ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και τον Νίκο Συρίγο.

«Εγώ να περνούσα απ’ έξω και να μου ζητούσε βοήθεια η κοπέλα ή ο οποιοσδήποτε περνούσε θα τη βοηθούσε. Ήταν λάθος άνθρωπος στη λάθος θέση; Ξεκάθαρα δεν το συζητώ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε ο Νίκος Συρίγος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε: «Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία. Μου επιτρέπεις, δεν μου επιτρέπεις τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Θα ήθελα να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα».

«Μιλάτε στον πληθυντικό και δεν σας επιτρέπω! Γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Δεν με ενδιαφέρει αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε τηλεθέαση. Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε» είπε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης και αποχώρησε από το πλατό. 

 

«Θα σεβαστούμε την επιλογή του, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Σαν παρουσιάστρια θα του ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά. Δεν ήταν προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά να τον καλύψω. Αν έτσι το εισέπραξε θα του ζητήσουμε συγγνώμη» είπε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More