Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος – Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τη μητέρα της μετά από μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ήταν επόμενο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» βρίσκεται εκτός εκπομπής, με την Κατερίνα Ζαρίφη να την αντικαθιστά προσωρινά.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής έλειπε και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος λόγω της στενής σχέσης που διατηρεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της. Οι δυο συνεργάτες εκτός από φίλοι είναι και κουμπάροι, με τον δημοσιογράφο να συμπαραστέκεται στην παρουσιάστρια σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει…

 

«Χαμογέλα και πάλι με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας γιατί αυτές τις δύο ημέρες ζούμε εδώ παρέα την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε γιατί πάνω από όλα ο ένας για τον άλλον. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στη Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε…» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More