Χαμογέλα και πάλι: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θύμωσε από την αναμονή και δεν βγήκε στον αέρα – Αμηχανία από τη Χρηστίδου

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής 15/5, η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία βγήκε για λίγα λεπτά μέσω skype για να σχολιάσει τη Eurovision.

Κι ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε κανονικά, της ζήτησε να περιμένει μέχρι να επιστρέψει η εκπομπή από το διαφημιστικό διάλειμμα. «Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία απάντησε θετικά.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε ποτέ κι όπως εξήγησε, η Σίσσυ Χρηστίδου θύμωσε από την αναμονή.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω» σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγα λεπτά μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο θέμα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, ξεκαθαρίζοντας: «θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More