Άναψαν τα αίματα

Χαμός στο Πρωινό για το Survivor: “Μην μου κουνάς εμένα το δάχτυλο” – Τι συνέβη;

Το φιλί της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος τελικά παρέμεινε στο Survivor, «άναψε» τα αίματα στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, η ατάκα «θα παραγγείλω τη βέρα σου» του αγρότη στη youtuber, που επανέλαβε η Νάνσυ Παραδεισανού έφερε την έκρηξη του Βαγγέλη Περρή. «Ή θα μιλάμε σοβαρά ή θα λέμε ό,τι μας κατέβει. Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους που έχουν δεσμό ότι του έδωσαν βέρα, είναι δηλαδή… Εντάξει… Δε μπορούμε να καταλάβουμε του αστείου και του σοβαρού. Αυτή τη στιγμή κάνουμε ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε τώρα και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά;» είπε ο Βαγγέλης Περρής. Τότε επενέβη η Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Μπορεί να θέλει να δείξει η Άννα Μαρία κάποια πράγματα επίτηδες».

«Να καθόμαστε τώρα να παίρνουμε ένα αστείο και να το λέμε στα σοβαρά, επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δε μπορεί οποιοσδήποτε να λέει και να σχολιάζει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Κάτσε. Δεν θα ήθελα εγώ να λέει κάποιος πράγματα π.χ. για τη Νάνσυ που δε τα ξέρει» συνέχισε ο Βαγγέλης Περρής.

«Εγώ φταίω δηλαδή; Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό» απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και πρόσθεσε: «Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά…».

«Σε εμένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες ότι ήταν αντικειμενικό;» είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος, με τον εκνευρισμό να είναι εμφανής.

«Κατ’ αρχάς μην μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος. Το αν είναι αληθινό, ψεύτικο, ή χιουμοριστικό, θα κριθεί» ανταπάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε ρόλο πυροσβέστη πάσαρε το επόμενο θέμα, σχολιάζοντας: «Ψυχαγωγία κάνουμε»…

Δες το βίντεο:

Read More

And More