Χαρά Παππά: Ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Μπουράκ Χακί έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους;

Η Χαρά Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα στην Αθήνα, αφού μέχρι πρότινος ζούσε στη συμπρωτεύουσα. Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, αποκαλύπτοντας ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

«Έχω χαλαρώσει γιατί έμαθα από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν ζούσα αυτά που ήταν να ζήσω τη στιγμή που έπρεπε να τα ζήσω. Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Ζούσα, όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε. Μου είπε κάνω ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη. Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου.

 

Έχουμε καλές σχέσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξανά για την ταινία… συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ. Δεν είναι κακό. Έχω να τον δω 1,5 χρόνο, ήταν 3,5 χρόνια στην ζωή μου, τον αγαπώ κι ήθελα να ξέρω ότι είναι καλά στην ζωή του. Χαίρομαι που είναι καλά. Συναντηθήκαμε όλα καλά, δεν μας έβγαλαν φωτογραφίες. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι που κάνει κάτι που αγαπάει τόσο» ανέφερε η Χαρά Παππά.

Read More

And More