Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το ιδιαίτερο παρασκήνιο της γνωριμίας τους – «Μείναμε μαζί από την πρώτη μέρα»

Τη Χαρά Παππά και τον Στέφανο Τσαγκαράκη συνάντησε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από το Μπαλί, ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star.

Το ζευγάρι που μετρά σχεδόν δυο χρόνια κοινής πορείας μίλησε για τη σχέση του, την γνωριμία αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Είμαστε μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Συγκατοικούμε από πολύ νωρίς. Η συγκατοίκηση είναι άψογη. Αν το νιώθεις και το πιστεύεις, δεν υπάρχει λόγος να το αργείς γιατί στη συγκατοίκηση μαθαίνεις κάποιον. Χτύπα ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά. Το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα είναι κάτι που δε λέγεται, πρέπει να είναι έκπληξη. Ισχύει ότι μας γνώρισε η μητέρα μου» ανέφερε ο Στέφανος Τσαγκαράκης, γιος του γνωστού κοσμηματοπώλη Γιώργου Τσαγκαράκη.

«Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα που είπαμε ότι πάμε για σχέση, μείναμε μαζί. Ούτως ή άλλως, αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει. Καλύτερα να μάθεις τον άνθρωπο νωρίτερα, να το ζήσεις στο 100%. Ήταν λίγο σαν προξενιό στην αρχή. Πρώτα με είδε η μαμά μου του και μου είπε, “εσένα σε θέλω για νύφη, εσύ με τον γιο μου θα τα πας τέλεια”. Μετά γνωριστήκαμε και όντως, δέσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο» είπε με τη σειρά της η Χαρά Παππά.

Read More

And More