Χάρης Ακριτίδης για Σταμάτη Γονίδη: «Τον στεναχώρησα, ντρέπομαι ακόμα και να πάω στο σπίτι του»

Τον Χάρη Ακριτίδη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή στο νέο του σπίτι. Ο  τραγουδιστής που μετακόμισε μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο προηγούμενο σπίτι του, μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τη φιλία του με τον Σταμάτη Γονίδη εξηγώντας τον λόγο που έχουν παρεξηγηθεί.

«Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όσα κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δε μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε. 

Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. 

Η βάπτισή μου θα γίνει όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο… Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Read More

And More