Χάρης Ακριτίδης: «Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Αρμουτίδη παραχώρησε ο Χάρης Ακριτίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση που έχει με τη σύζυγό του και παραδέχτηκε πως δεν κάνει τίποτα μόνος του, όπως ντους ή να φοράει τα εσώρουχά του.

«Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός. Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα σύζυγος και μάνα, θα είχε την φωτογραφία της. Η γυναίκα μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Από παρά πολύ μικρός μητέρα μου επειδή είχαμε μεγάλη φτώχεια, αναγκαζόταν να με ντύνει και να με πλένει πριν πάω να πουλήσω κουλούρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με γαλουχήσει, καλώς ή κακώς, ότι εσύ αγόρι μου μόνο δούλευε και φέρε μας λεφτά για να ζήσουμε και εμείς θα σε έχουμε περιποιημένο. Από τότε ως σήμερα αυτό έχει συνεχιστεί. Δεν κάνω μόνος μου ούτε ντους, με κάνει μπάνιο η γυναίκα μου και μου φοράει το εσώρουχο μου. Εγώ μόνο δουλεύω, κάνω άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι για να μην την επιβαρύνω», πρόσθεσε ο Χάρης Ακριτίδης.

Όσον αφορά στον θάνατο του πατέρα του, ο Χάρης Ακριτίδης εξομολογήθηκε: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του, από ό,τι είπαν οι γιατροί. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω στο ψυχιατρείο».

Κλείνοντας, ο Χάρης Ακριτίδης αποκάλυψε: «Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164