Χάρης Ακριτίδης: «Ο γιος μου έκανε δύο εγχειρίσεις καρδιάς, κάηκε το σπίτι μου – Έφτασα μέχρι το Δαφνί»

Χάρης Ακριτίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 28/3 στο The 2night Show. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια και για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ακριτίδης εξομολογήθηκε: «Έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Με έκαναν πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Είναι 31-32 χρονών και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%.

Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν “σάπια” λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός… Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι γι’ αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ. Βλέπω την ζωή με άλλο μάτι! Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη».

Ο Χάρης Ακριτίδης πρόσθεσε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164