Χάρης Γιακουμάτος: Η σχέση με την πρώην σύζυγό του και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Για τη συνεπιμέλεια και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, καθώς και την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην προσωπική του ζωή, μίλησε ο Χάρης Γιακουμάτος στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα».

«Σαν μπαμπάς είμαι σαν μικρό παιδί κι εγώ. Προσπαθώ μέσα από το παιχνίδι να τον διδάσκω. Κυνηγάω τα παιχνίδια με φαντασία. Με την πρώην σύζυγό μου Δόξα τω Θεώ είμαστε πάρα πολύ καλά. Έχουμε φτάσει σε βαθμό που πλέον συζητάμε για το ποιες μέρες θα κρατήσει ο καθένας το παιδί, τι γίνεται, τα προβλήματα του παιδιού.

Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών. Είχε μείνει ένας παλιός νόμος που διέλυε τους πατεράδες, για κάποιο λόγο ο πατέρας μέσα στο γάμο έχει δικαίωμα μέσα στον γάμο και έξω από τον γάμο, είναι κάποιος άλλος, δεν τον ξέρουμε τον κύριο.

Δόξα τω Θεώ, ήρθε η συνεπιμέλεια να φέρει μια ισορροπία στα χωρισμένα ζευγάρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

Σε άλλο σημείο, ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση και παρότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, ο γάμος δεν είναι κάτι που τον αφορά.

Read More

And More