Χάρης Ρώμας για metoo: «Θα είναι οδυνηρό να αποδειχτεί ότι οι κοπέλες αυτές λένε ψέματα»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Open  και στο Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δραματικές εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής, μετά τις καταγγελίες και τις συλλήψεις για το ελληνικό #metoo.

«Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μια άποψη για το ποιος είναι το θύμα και ο θύτης, έχοντας γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μου επιτρέπεται όμως να προχωρήσω περαιτέρω, από τη στιγμή που το θέμα προχωράει στη Δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στο πόσο δύσκολο θα ήταν αν η υπόθεση του ηθοποιού έπαιρνε την απόλυτη ανατροπή: «Όσο δύσκολο είναι να αποδεχτείς ότι ένας συνάδελφος έκανε απόπειρα βιασμού που τον ξέρεις μια ζωή, αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη, θα είναι επίσης οδυνηρό να αποδειχτεί ότι οι κοπέλες αυτές λένε ψέματα για να διαβάλουν αυτόν τον άνθρωπο και να του καταστρέψουν τη ζωή.

Η ζωή έχει ανατροπές, αλλά εδώ πρέπει να γίνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Δηλαδή, πρέπει πολλές γυναίκες να αποδειχτεί ότι έκαναν μια συνωμοσία ή είχαν όλες στοχευμένα μια εμμονή με τον ίδιο άνθρωπο.

Αν γίνει μια τέτοια ανατροπή, τότε ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μοιάζει κατεστραμμένος, τότε θα γίνει ήρωας. Δεν μου είναι εύκολο να δυσπιστήσω απέναντι στον λόγο αυτών των κοριτσιών, γιατί τις γνωρίζω και τις αγαπώ», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στο magazino του Open.

Read More

And More