Χάρης Ρώμας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι αδιανόητο όλο αυτό που συνέβη με τους Ράδιο Αρβύλα»

Καλεσμένος στο Breakfast@Star βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Όσο για τον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται».

 

Read More

And More