Χάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έκανε καλό που επέβαλε την προσωπική του ζωή»

Καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την ήττα του στις δημοτικές εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πρόσωπα και θέματα της επικαιρότητας.

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Χάρης Ρώμας τόνισε πως πρόκειται για έναν χαρισματικό άνθρωπο, ο οποίος από την αρχή σκέφτηκε σωστά θέλοντας να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Είναι πολύ εντυπωσιακός και όμορφος. Φαίνεται αυτή η ακτινοβολία σε μία μερίδα κόσμου που έψαχνε να βρει εναλλακτική για να κρατηθεί στη θέση της η αξιωματική αντιπολίτευση που κατέρρεε», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ότι είναι πράγματι χαρισματικός, και έκανε καλό που… επέβαλε την προσωπική του ζωή. Προσπάθησε να σπάσει ταμπού που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ό,τι έκανε τα καταλογίζω ως θετικά. Στο κομμάτι της πολιτικής, είναι η περίπτωση αλεξιπτωτιστή. Αν η δεξιά παράταξη για αυτόν τον άνθρωπο είχε ανοιχτές πόρτες, θα ήταν εκεί ο Κασσελάκης. Βρήκε πόρτα ανοιχτή στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε “είμαι αριστερός” και να παρουσιάσει μία νέα Αριστερά», είπε ο Χάρης Ρώμας για τον Στέφανο Κασσελάκη στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Δες το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 09:00′

Read More

And More