Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει κάποτε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Χάρης Ρώμας, με αφορμή τα όσα κατέθεσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή: «Με στεναχωρεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή, τη γνώριζα και τη συμπαθούσα. Η Εύα είναι έξυπνη, όμορφη, ευγενής και οξυδερκής έμοιαζε. Η ζωή της έμοιαζε τόσο τέλεια. Πολύ καλή για να είναι αληθινή. Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Μου είχε μιλήσει για το διαζύγιο των γονιών της, την αγάπη που έχει στην αδερφή της, για το αν θα μπορούσε να γίνει μητέρα».

Read More

And More