Χάρης Ρώμας: «Η γυναίκα μου έπεσε από τα σύννεφα όταν της ζήτησα να χωρίσουμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε την Πέμπτη 27/7 ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο, στον οποίο βρισκόταν.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν ήταν αφοσιωμένος στον γάμο του, ενώ εξήγησε πώς προέκυψε ο χωρισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», δήλωσε: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος, γιατί δεν γινόταν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος η σχέση. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνη. Κι ήταν μεγάλος».

«Ήμουν όμως, πολύ δοτικός όπως σε όλες μας τις σχέσεις. Για αυτό, όταν της είπα ότι θέλω να χωρίσουμε, δεν το φανταζόταν», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Όπως εξήγησε, η ίδια δεν είχε καταλάβει ότι ο ηθοποιός θέλει να της πει να χωρίσουν, λέγοντας: «Όταν της είπα ότι “αισθάνομαι εγκλωβισμένος και το εισπράττεις κι εσύ αυτό”, μου είπε “δεν εισπράττω τίποτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη και πέφτω από τα σύννεφα αυτή τη στιγμή”», περιγράφει.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ζούσαμε ευτυχισμένα και αρμονικά, πλην όμως, ότι υπήρχε μια δυσαρμονία μέσα μου κι έπρεπε να ακολουθήσω το μέσα μου για να μην είναι επιβλαβέστερο το μέλλον. Το τελευταίο άτομο που θα ήθελα να ενοχλήσουν σε αυτή τη ζωή είναι αυτή η κοπέλα», εξήγησε.

Read More

And More