Χάρης Ρώμας: «Η Μάρθα Καραγιάννη έβγαλε την περούκα μπροστά μου για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στον ANT1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη για τη δική του, Μάρθα Καραγιάννη, έτσι όπως είχε την ευκαιρία να τη γνωρίζει την εποχή που συνεργάστηκαν μαζί για τις ανάγκες της παράστασης, «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

«Θα μείνει αξέχαστη η Μάρθα Καραγιάννη, θέλει μεγάλη τέχνη για να κάνεις αυτούς τους ρόλους που μοιάζουν χαριτωμένοι και εύκολοι, αλλά έχουν δυσκολία ώστε να τους κάνεις ανεξίτηλα, όπως τους έκανε η Μάρθα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: «Η Μάρθα Καραγιάννη έβγαλε την περούκα μπροστά μου για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο»

Για εκείνη την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ απότη Μάρθα Καραγιάννη, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε…

«Έβλεπα την Μάρθα να συνεχίζει τις πρόβες μαζί μου φορώντας πάντα περούκα με πυκνό μαύρο μαλλί. Κάποια στιγμή προχώρησαν οι πρόβες και αναγκάστηκα να της πω ότι για τον ρόλο, μιας και θα έκανε την ηλικιωμένη θεία, θα έπρεπε να βγάλει την περούκα αυτή και να βάλει κάποια άλλη με άσπρα μαλλιά», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε για την απάντηση που έλαβε από τη Μάρθα Καραγιάννη: «”Aγόρι μου, δεν έχω ανάγκη να βάλω μια άσπρη περούκα”, τότε βγάζει την περούκα και μένει με τα άσπρα της μαλλιά και μου λέει, “Αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο θα παίξω”» ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο Χάρης Ρώμας.

Read More

And More