Χάρης Ρώμας: «Ίσως ήταν λάθος που είπα ότι χώρισα λόγω κορονοϊού»

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πρόσφατο χωρισμό του, ο οποίος και προήλθε έπειτα από έντονη διαφωνία για τον κορονοϊό, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο ίδιος.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορονοϊού. Δημιουργείς πρόβλημα και στο άλλο πρόσωπο. Δεν θα έλεγα όνομα. Δεν θα εκθέσω αλλά θα πω το εξής: είναι αφορμή κάποια πράγματα στη ζωή για να καταλάβεις ότι έχεις διαφορετική αντίληψη για τη ζωή τελικά. Το κενό που άνοιξε ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν», δήλωσε για τον χωρισμό του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι απλά ότι ο ένας είναι αρνητής κι ο άλλος δεν είναι. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος θεώρησης του κόσμου. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ένας είναι κακός κι ο άλλος καλός. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να είστε μαζί τελικά και το καταλαβαίνεις πολλές φορές στην πορεία […] Όταν είσαι ερωτευμένος μεγεθύνονται τα καλά. Αυτό προβάλεις μέσα σου κι αυτό κρατάς και σε κρατάει δυνατά», είπε ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δες επίσης: Νέος έρωτας για τον Χάρη Ρώμα

Read More

And More