Χάρης Ρώμας: «Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο, ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό»»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, για τον γάμο του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να χάσει κιλά.

«Θυμάμαι το μεγάλο σοκ όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι ο πατέρας μου πέθανε. Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο. Η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό» είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός δοκίμασε τον γάμο, όμως ένιωσε ότι εγκλωβίζεται και μετά από δύο χρόνια τον έληξε. Παράλληλα, δήλωσε πως ίσως ασυναίσθητα να φοβάται τη μοναξιά, ενώ θεωρεί πως είναι καλός σύντροφος.

«Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από το γάμο, μου είπε «δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη» και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως έχασε κιλά ύστερα από bullying που δέχτηκε από συναδέλφους του.

«Έθεσα ως ζητούμενο και το πέτυχα να σας κάνω κοινωνούς της προσωπικής μου ζωής μου μέχρι εκεί που θέλω εγώ, χωρίς να μιλάω για λεπτομέρειες και φύλα. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφος το κάνω. Είχα παχύνει πολύ, πήρα πάνω από 20 κιλά και τώρα προσέχω τη διατροφή μου. Κάποια στιγμή το έτερον μου ήμισυ μου είπε να μην τρώω και από αντίδραση απάντησα ότι θα τρώω ό,τι θέλω και θα ξεκοιλιαστώ στο φαγητό».

«Αποφάσισα να χάσω τα κιλά μετά από bullying δύο συναδέλφων μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι έκαναν καριέρα και ως πολύ ωραίοι άντρες. Ο ένας ηθοποιός μου είπε «πω πω, πως έχεις γίνει έτσι τέρας!» και ο άλλος συνάδελφος μου είπε «α, τόσο χοντρός πια!», οπότε αισθάνθηκα τόσο άσχημα…».

Read More

And More