Χάρης Ρώμας – Σοφία Μουτίδου: Το χρονικό της κόντρας για το “Καφέ της Χαράς”

Μια τηλεοπτική “διαμάχη” μια κόντρα μεταξύ δυο αξιόλογων ηθοποιών είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα! Ο κορυφαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Χάρης Ρώμας διασταύρωσε τα ξίφη του με την αγαπημένη  ηθοποιό και παρουσιάστρια του Booth, Σοφία Μουτίδου. Oι δηλώσεις των δυο πλευρών, πολλές και αλλεπάλληλες!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δήλωσε στην εκπομπή “Καλοκαίρι Not” για τη συμμετοχή της στο “Καφέ της Χαράς”: “Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα στην εκπομπή στη “φωλιά των Κουκου” όπου μεταξύ άλλων είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα γυρίσματα αφού η Σοφία συμμετέχει σε καθημερινή ζωντανή εκπομπή!Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα. Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δεν χωράς”

Η κόντρα  φούντωσε ξανά   με τη Σοφία Μουτίδου να απαντά σκληρά με βίντεο στο λογαριασμό της στο youtube! “Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Ο Χάρης Ρώμας μού απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου». 

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ακολούθησαν νέες δηλώσεις του Χάρη Ρώμα στο Πρωινό: «Ο διάλογος αυτό μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας, ή η Άννα Χατζησοφιά ή το Καφέ της Χαράς ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Απορώ με την Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία αν γίνει πιο συγκεκριμένη μπορεί να είναι και προκλητική -τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία”

Μετά τα πράγματα ηρέμησαν… Σήμερα ο Χάρης Ρώμας στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μιλήσει για το θέμα και θα  ξεκαθαρίσει  πώς προέκυψε η «κόντρα» με τη Σοφία Μουτίδου… Δίνει ένα οριστικό τέλος στην τηλεοπτική «διαμάχη»,  εξηγώντας τους πραγματικούς  λόγους, που η ηθοποιός δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς.  

Read More

And More