Χάρης Ρώμας: “Το παιδί του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη δέχεται μπούλινγκ με αυτά που γράφονται”

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό, με αφορμή το φινάλε του «Καφέ της Χαράς» και το τέλος της πολυετούς συνεργασίας του από τον ΑΝΤ1.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για την περιβόητη δήλωσή του, ότι ο Γιώργος Πατούλης βρισκόταν στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη, όταν εκείνη νοσηλεύτηκε μετά τη δημοσιοποίηση της κρίσης στον γάμο τους, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Είχα την πληροφορία, που ήταν έγκυρη, από τον Γιώργο, ότι είναι καλά και βγήκε. Κι επειδή οι δημοσιογράφοι είστε έτσι, και καλά κάνετε, η επόμενη ερώτηση είναι αν ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό της. Ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό όλου του κόσμου γιατί είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος που δέχεται και βλέπει πολύ κόσμο όλη την ημέρα. Με την έννοια αυτή, το να ενδιαφερθείς με τους γιατρούς και να μάθεις, αυτό ήταν το “βρίσκεται στο πλευρό της”. Δεν είναι μόνο η φυσική παρουσία.

Δεν θέλω και δεν πρέπει να αναφερόμαστε εμείς που είμαστε αρκετά κοντά, εγώ στον Γιώργο, επειδή υπάρχει το παιδί, ο Αλέξανδρος, θεωρώ ότι του γίνεται ένα μπούλινγκ σε σχέση με το σχολείο, τους συμμαθητές του, με αυτά που γράφονται.

Πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, όπως και η κυρία Πατούλη. Είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου που πάντα είναι οδυνηρή» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More