Χάρης Βαρθακούρης: Η εντολή και ο όρος στο συμβόλαιό του για το Big Brother – «Γουστάρω περισσότερο τώρα την Αντελίνα»

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την παρουσίαση του Big Brother, την «κόντρα» με το ζεύγος Γκουντάρας – Κάκκαβα αλλά και τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. 

«Δεν έχω κάποια πρόταση τηλεοπτική και δεν με απασχολεί. Δεν θέλω να σχολιάσω reality, δεν με αφορά και δεν τα βλέπω. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις, κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται πυρά η εκπομπή και πήρε και μένα η μπάλα. Ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα. Μου έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου.

Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother. 

 

«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα» αποκάλυψε για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Read More

And More