Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα, φεύγουν μαξιλάρια, ανεβαίνουν οι τόνοι»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «The Break» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 5/11 η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Βάσω Λασκαράκη, το ζευγάρι μίλησε για την καθημερινότητά του με δύο παιδιά, ενώ αποκάλυψαν πόσο συχνά τσακώνονται μέσα στη μέρα τους.

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα, σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”. Και προσπαθώ να την πείσω ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, της κυρίας.

Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να το δείξεις», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Από την πλευρά της η Ανίτα Μπράντ πρόσθεσε: «Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω».

«Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλυφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο», ανέφερε η Ανίτα Μπράντ.

Κλείνοντας ο Χάρης Χριστόπουλος σημείωσε: «Ό,τι λάθη έχει κάνει ο πατέρας μου προσπαθώ να μην τα κάνω. Ο πατέρας μου δεν έπαιζε μαζί μου! Τα πιτσιρίκια από το πρώτο λεπτό μου δίνουν έναν λόγο για να ζήσω ξανά».

Read More

And More