Χάρης Χριστόπουλος για Αννίτα Μπραντ: «Με ζηλεύει, μου είπε ότι μου έδωσε λίγο διαφορετικά την τσίχλα η περιπτερού»

Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αντώνη Λαγουδάκη. 

Ο γνωστός φωτογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για τη πατρότητα, για τη σχέση του με την Ανίτα Μπραντ, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην επαγγελματική συνεργασία με τη γυναίκα του.

«Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια κι ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα «πατήρ». Η βασική μου εργασία είναι το Anita Brand, που το έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του, εμείς σκοτωνόμαστε 57 φορές την ήμερα. Το μυστικό όταν παντρευτείς είναι «για όλα έχει δίκιο η γυναίκα». Οι γυναίκες έχουν θέματα, τα νευρικά τους συστήματα πάνε πάνω κάτω και οι άντρες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Η Ανίτα ζηλεύει, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε «σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά η κυρία του περίπτερου», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Για τις συνεργασίες του στον χώρο της μόδας, αλλά και για την σχέση του με τα social media ο φωτογράφος ανέφερε: «Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία, όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα «έχω κλείσει μέχρι το 2028».

«Από τη Ναόμι θυμάμαι ότι αργούσε πολλές ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, επηρεάζουν πολύ τις προσωπικές σχέσεις και την αντιμετώπιση που έχουμε προς τη ζωή. Με φλερτάρουν αρκετά στα social και σκάω στα γέλια, όταν τα έδειξα στη γυναίκα μου εξαγριώθηκε και μου είπε “δεν ντρέπεσαι να βλέπεις αυτό το πράγμα;”», αποκάλυψε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνος, λέγοντας: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τη σεξουαλικότητα μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου. Η σχέση μου με την Ανίτα μετά τα παιδιά έγινε πιο βαθιά, οι άντρες της ζωής της είναι τα παιδιά μας».

Read More

And More