Χάσκι Αράχωβα: Ο δήμαρχος απαντά στον Νίκο Ευαγγελάτο – «Με στοχοποιούν άδικα για τον Όλιβερ»

Η οικογένεια του δημάρχου Αράχωβας έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα ως υπεύθυνη για την κακοποίηση του χάσκι πριν από μερικές εβδομάδες.

Όπως ανέφερε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Γιάννης Σταθάς, έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, καθώς υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον γιο του να είναι εκείνος που κακοποίησε το χάσκι.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αράχωβας, δεν έχει γιο, ενώ επεσήμανε πως εκείνο που έχει σημασία είναι «οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί».

«Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει», συμπλήρωσε στο Live News ο κ. Σταθάς.

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν στις Αρχές. «Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα «δείξει» εάν υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το Live News:

Read More

And More