Χατζίδου για Μενεγάκη: «Μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό για την Καινούργιου, ενώ τα δικά της τα ξέρουμε όλα»

Για το πώς σχολιάστηκαν όσα είπε για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά τοποθετήθηκαν οι παρουσιαστές και η ομάδα τους στην εκπομπή “Breakfast @Star“. 

Η Ελένη Χατζίδου στάθηκε στο σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανέφερε πως κάποια πιο προσωπικά πράγματα καλό είναι να τα κρατάμε για εμάς και να μην τα προβάλλουμε στην τηλεόραση. (δες εδώ την τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη)

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της…» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την  έχει κάνει τόσο αγαπητή»

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος της μιας και της άλλης. Στη μια είναι πιο σκαλετικό το πράγμα και στην άλλη πιο αυθόρμητο» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Η Ελένη μπορεί να έχει ένα αυτόματο φίλτρο» είπε σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More