Χείμαρρος η Αννίτα Πάνια: Ο Νίκος Καρβέλας, η αρρωστοφοβία, ο γιος της και η χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής

Σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη. Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο» ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η παρουσιάστρια του Open. Μάλιστα, λίγο αργότερα, είπε με χιούμορ στον Γιώργο Λιάγκα ότι «δεν είναι νορμάλ αλλά προβληματικό παιδί», ενώ τη Φαίη Σκορδά τη χαρακτήρισε πιο «κανονικό άνθρωπο».

Για τον Νίκο Καρβέλα: «Είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω, άρα μπορώ να πω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του, την στάση ζωής του, για όλο αυτό που είναι, για το ταλέντο του… Την ίδια στιγμή υπάρχουν και φορές που είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω».

Για την αρρωστοφοβία, την κατάθλιψη στο παρελθόν και τους πανικούς της: «Κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις, πρόβλημα… Λέω ότι γενικότερα ότι δεν είμαι ένας καταχαρούμενος άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω κουμπώσει πολλή καρτέλα, χάπα στο παρελθόν για να ξεπεράσω τους πανικούς μου. Το να είμαι ένας άνθρωπος ζωντανός και να βρίσκομαι ανάμεσα σε άλλους ζωντανούς ανθρώπους. Αυτό μου δημιουργούσε πάντα πανικό».

Για τη μητρότητα: «Ο γιος μου είναι η καψούρα μου, είναι όλη μου η ζωή, η λατρεία και την ίδια στιγμή έρχεται και η μαύρη σκέψη ξανά που λες πως τώρα δεν είμαστε για πρόβλημα… Την ξανατουμπεκιάζω μετά αυτή την έννοια και δόξα τω Θεό, κάνω πράγματα που μου δίνουνε χαρά. Ηρεμώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι τρελά υπερβολική. Δεν μεγάλωσα το παιδί με τα κλασικά πράγματα, με την έννοια ότι όλες μου οι φοβίες, όπως η μικροβιοφοβία δεν μου επέτρεψε να του αλλάξω πάνα. Δεν μου επιτρεπόταν να έχω νταραβέρι με το μωρό αυτό».

Για την τηλεθέαση και την εκπομπή της: «Θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος. Θα ήθελα, αν συνέχιζα αυτή τη συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και με πιο πολλή αγάπη προς τον τηλεθεατή. Επειδή ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση, σέβομαι τις σχέσεις τις επιχειρηματικές, αλλά θεωρώ ότι όλο αυτό είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή. Με αποτέλεσμα να έχω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ, και αυτό εννοείται με ενοχλεί. Αυτήν την εκπομπή, με τόση εμπορική τοποθέτηση, αν κατάφερνε κανείς να την παρακολουθήσει όλη -4 ώρες- σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα είχε κάποιο πρόβλημα. Άρα φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα καλά στο μυαλό τους. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να αλλάξει η δομή της εκπομπής».

Read More

And More