Χείμαρρος ο Χάρης Βαρθακούρης κατά του Alpha – “Η Αντελίνα έπρεπε να ζητήσει άδεια ακόμη και για να δημοσιεύσει στο Instagram”

Στην αρχή της εβδομάδας έγινε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον σύζυγό της. Ο Χάρης Βαρθακούρης, αμέσως μετά την είδηση πως η γυναίκα του αποδεσμεύτηκε από το κανάλι της Κάντζας, δημοσίευσε στα social media το μήνυμα… “Επιτέλους”! 

Ο παρουσιαστής του Big Brother μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις για τη συνεργασία της Αντελίνας με τον Alpha, αναφέροντας πως το κανάλι δεν άφηνε τη σύζυγό του να κάνει συνεντεύξεις, ενώ έπρεπε να πάρει την άδειά του για να δημοσιεύσει ακόμη και στα social media. 

“Επειδή έχω υπάρξει όλο αυτό το διάστημα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών προτάσεων προς τη γυναίκα μου, για συνεντεύξεις, για διαφημίσεις, για να πάει καλεσμένη σε εκπομπές. Όλες αυτές οι προτάσεις έπρεπε να εγκριθούν από τον Alpha. Όλες αυτές τις προτάσεις, ο σταθμός της απέρριψε. Εμένα αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δηλαδή, και σε έχουμε παροπλισμένη, αλλά και δεν σε αφήνουμε να κάνεις τίποτα. Εκεί πήγαινε το επιτέλους… Για αυτό έγραψα “Free at Last”. Είναι επιτέλους ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, δεν έχει κάποιον “μπαμπούλα”, αστυφύλακα, ο οποίος έπρεπε να εγκρίνει οποιαδήποτε κίνησή της, ακόμη και να ανεβάσει μια φωτογραφία μας στο Instagram. Έπρεπε να πάρει έγκριση…” αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Read More

And More