Χριστιάνα Αρτεμίου: «Εκείνη η εποχή με βοήθησε να καταφέρω να αγοράσω ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο»

Τη Χριστιάνα Αρτεμίου υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» την Κυριακή 3/3.

Μεταξύ άλλων, η σεναριογράφος και ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Αίγια Φούξια» στην Κύπρο.

«Η τηλεόραση σίγουρα με βοήθησε οικονομικά να βελτιώσω την ζωή μου. Η καλή τηλεόραση που κάναμε τότε, από το 2008 ως το 2012, ήταν τότε που πραγματικά τα κανάλια επένδυαν στην κυπριακή παραγωγή. Θεωρώ ότι εκείνη η εποχή με βοήθησε να καταφέρω να αγοράσω ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Θεωρώ ότι το οικονομικό κομμάτι βελτιώθηκε πάρα πολύ από την τηλεόραση και είχα επιτέλους την δυνατότητα και να βοηθήσω οικογενειακά αλλά και να μπορέσω να σταθώ μόνη μου στα πόδια μου. Από νωρίς, από τα 30 – 35 μου», είπε αρχικά η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι κανείς μας δεν μετάνιωσε που αρνηθήκαμε μια τρίτη σεζόν στη σειρά «Αίγια Φούξια». Όντως μας είχαν προταθεί για τρίτη σεζόν τρελά λεφτά αλλά νιώθω ότι, αν το κάναμε, ίσως να μην μιλούσαμε αυτή τη στιγμή για τη σειρά. Ίσως η «Αίγια Φούξια» να μην έπαιζε ξανά και ξανά μετά από 10 χρόνια».

«Ίσως τότε να ερχόταν ένας κορεσμός, να μας έφευγε και μας από τα χέρια και τον έλεγχο μας και να μην ήταν η ωραία σειρά των δυο χρόνων. Νομίζω πως τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει ώστε να νιώθει ο κόσμος πως δεν την χόρτασε ακόμα, να θέλει κι άλλο γι’ αυτό και δόθηκε η δυνατότητα να παίζουν τόσες πολλές επαναλήψεις 12 χρόνια αργότερα και να μιλάμε ακόμα για τη σειρά» συμπλήρωσε, ολοκληρώνοντας, η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Read More

And More