Χριστίνα Κολέτσα: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές, έχω κάνει μπότοξ και υαλουρονικό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση με θαυμαστή της, την απιστία και την παρεξήγηση με τον… Λένι Κράβιτς.

«Είχα βρίσει τον Λένι Κράβιτς, γιατί μου πέταγε λουλούδια στο μάτι όταν τραγουδούσα. Τσαντίστηκα μαζί του», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, η Χριστίνα Κολέτσα σημείωσε: «Μπορεί να συγχωρέσω την απιστία υπό κάποιες προϋποθέσεις. Αν είσαι 15 χρόνια με τον άλλον και έχεις μία αξιόλογη σχέση και σε μία δύσκολη στιγμή συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και να τη συγχωρήσω. Μια φορά έχω απιστήσει στη ζωή μου. Είμαι μεγάλη πια, δεν ξέρω αν ακόμα είμαι όμορφη και σέξι».

Η Χριστίνα Κολέτσα συνέχισε: «Έχω κάνει σχέση με θαυμαστή μου, αρχικά βγήκαμε και προέκυψε. Πλέον είμαι σε μια φάση που δε θα έβγαινα με κάποιον θαυμαστή μου. Μη σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω, δικαίωμά μου δεν είναι;», είπε η τραγουδίστρια.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου δεν είχα αυτοπεποίθηση, ένιωθα ότι κάτι είναι άσχημο πάνω μου. Πάντα είχα ανασφάλεια. Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση, με έχει βοηθήσει πολύ και με έχει ωριμάσει», πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω κάνει μπότοξ και υαλουρονικό, αλλά δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Δε θα κάνω κάποια ακραία αισθητική επέμβαση για να είμαι αρεστή στους άλλους».

Read More

And More