Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό – Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις»

Στην εκπομπή «Γεια σου» και στον ΣΚΑΪ μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την είδηση της καταγγελίας εναντίον του.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί στη σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το γενικό σχόλιο της Χριστίνας Κουλουμπή.

Για την υπόθεση Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”», απάντησε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Για τη σχέση της με την μητέρα της, Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Πώς αντιδρά η Χριστίνα Κουλουμπή όταν τη ρωτούν γιατί δεν έκανε τη δική της οικογένεια; «Δεν νιώθω καθόλου άβολα με αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου», είπε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More