Χριστίνα Λαμπίρη για τα εγγόνια της: «Τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεόραση, για τον ρόλο της ως γιαγιά αλλά και για την στενή σχέση με την κόρη της.

«Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά, το να δω εκπομπή και να πω “Τώρα θα ήθελα”, όχι. Τότε ήταν άγρια τα πράγμα αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου. Ως τηλεθεάτρια τα βλέπω πολύ πιο άγρια τα πράγματα τώρα. Λέω ευτυχώς που δεν είμαι, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Σχετικά με τον λόγο που δεν επέστρεψε τελικά στη μικρή οθόνη παρότι βρισκόταν σε συζητήσεις, η ίδια εξήγησε: «Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό από την πηγή με πράγματα που άξιζαν τον κόπο να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους, που σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαι εγώ, δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση συνεργασίας. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο όμως, δεν αγχώνομαι. Στεναχωριέμαι και ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει -ειδικά όταν έχεις φτάσει στην πηγή- αλλά οκ».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, λέγοντας: «Υπάρχει γιαγιά που δεν λιώνει για τα εγγόνια της; Δεν αποτελώ εξαίρεση, τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου. Το νιώθεις μία φορά με το παιδί σου και μία φορά με τον εγγόνι σου».

Για την κόρη της, Μαρία Βουλγαράκη η Χριστίνα Λαμπίρη εξομολογήθηκε: «Με την κόρη μου μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν υπήρξα καλή μαμά, αυτό μπορεί εκείνη να το απαντήσει. Υπήρξα ενοχική μαμά. Σε κάθε απόφαση που παίρνω, πρώτος παράγοντας είναι τα εγγόνια μου. Κερδίζουν τον αγώνα, κερδίζουν το στοίχημα και κάνω πίσω στα επαγγελματικά».

Read More

And More