Χριστίνα Λαμπίρη: Το συμβόλαιό της, το Epsilon και τα δάκρυά της στη κάμερα του “Happy Day”! Αφήνει την τηλεόραση;

Αναμφισβήτητα η Χριστίνα Λαμπίρη είναι μία γυναίκα που κατάφερε να γράψει την δική της ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση και να γευθεί αυτό που λέμε “απόλυτη επιτυχία”.

Χωρίς να ξεχνά στιγμή πως πάνω απ ΄όλα είναι… δημοσιογράφος-ερευνητής (όπως λέει και η ίδια κάνοντας χιούμορ), δεν σταμάτησε στιγμή να δουλεύει σκληρά για πάνω από δύο δεκαετίες, υπηρετώντας με πάθος και αφοσίωση την τηλεόραση, που αποδείχθηκε πως ήταν μία από τις πιο μεγάλες και… καθολικές αγάπες της ζωής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ,λοιπόν, όντας αυτή τη περίοδο σε μία φάση… αλλαγής – μιας και το συμβόλαιό της με το Epsilontv λήγει στο τέλος του μήνα -, και χωρίς να έχει αποφασίσει το τι θέλει να κάνει από εδώ και στο εξής, έδωσε μία συνέντευξη στο “Happy Day” και μίλησε για όλα.

Για το συμβόλαιό της, για το Epsilontv, για αν θα υπάρξει για ΄κείνη επόμενο τηλεοπτικό βήμα, αλλά και για τα καινούργια επαγγελματικά της σχέδια, μιας κι αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της Θανάση ν ΄ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης φορτίστηκε ιδιαίτερα το κλίμα, με αποτέλεσμα η Χριστίνα να βάλει μέχρι και τα κλάματα! Η συζήτηση ξεκίνησε από το… εστιατόριο, μιας κι εκεί έλαβε χώρα και η συνέντευξη:

“…Θα είμαι συνέχεια στο εστιατόριο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του “Εμείς” κι όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε τι ακριβώς εννοεί κι αν θα την χάσουμε από την τηλεόραση, εκείνη του έκανε την παρακάτω αφοπλιστική ερώτηση: «Θα σας λείψω;»

“…Ηλικιακά είμαι σε ένα σημείο που θέλω να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά… Θέλω να επιλέγω πια, να λέω “όχι εδώ, ναι εδώ”. Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ξεκινά ένας άλλος”, πρόσθεσε κι έσπευσε να συμπληρώσει: “…Αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαι εκτός τηλεόρασης, αλλά μπορεί και να είμαι… Ο κύκλος σαν κύκλος εκτιμώ ότι έχει κλείσει. Πραγματικά δεν έχω μιλήσει για του χρόνου, μόνο απ’ έξω, απ’ έξω. Χρειάζομαι ξεκούραση, προτιμώ το εστιατόριο… Το συμβόλαιό μου λήγει τώρα, τέλος του μήνα με το Epsilon. Η συνεργασία μου ολοκληρώνεται!..”

Τέλος, χωρίς να κρύβει τα συναισθήματά της, κατέληξε: “…Συγκινούμαι, έχω δώσει τόσα πολλά σ’ αυτή τη δουλειά, στην τηλεόραση και στερήθηκα πράγματα που δεν γυρίζουν. Να κάνω την κόρη μου, τη Μαρίσα έξι χρονών δεν γίνεται, πολύ θα το ήθελα, θα γύριζα και εγώ πίσω… Για όλα αυτά που έχασα, μόνο ενοχές έχω!..”

 

 

Read More

And More